vineri, 24 martie 2017

HUMAN DESIGN - ȘTIINȚA DIFERENȚIERII - CINE EȘTI ȘI DE CE EȘTI DIFERIT


Imaginează-ți că ți s-ar da un “MANUAL DE UTILIZARE” pentru VIAȚA ta. 



Cum te-ar AJUTA acest manual? 



Manualul te-ar GHIDA în navigarea prin viață perfect ALINIAT cu CINE EȘTI.



Ți-ar DETALIA talentele, abilitățile și potențialul și ți-ar da o HARTĂ pentru a le actualiza. 



Te-ar ajuta să ÎNȚELEGI cum ești CONSTRUIT, cum ești făcut să INTERACȚIONEZI CU LUMEA și ți-ar arăta unde ești susceptibil/vulnerabil la INFLUENȚA și CONDIȚIONAREA mediului în care trăiești.



Manualul ți-ar revela cum funcționează SISTEMUL tău de ORIENTARE/GHIDARE INTERIOARĂ și ți-ar oferi TEHNICI PRACTICE pentru a lua DECIZII care să-ți OPTIMIZEZE EXPERIENȚA VIEȚII.



Este ceea ce Sistemul Human Design oferă. 


Într-o exprimare simplă și concisă, DACĂ VREI : 



1. Să îți îmbunătățești CALITATEA VIEȚII într-un mod simplu și foarte eficient.



2. Să iei DECIZII din moment în moment/dintr-un moment într-altul, având drept rezultat RELAȚII îmbunătățite și ALEGERI în CARIERĂ



3. Să faci față PROVOCĂRILOR care sunt parte din viața de zi cu zi FĂRĂ SĂ FII COPLEȘIT.



Ai capacitatea înnăscută de a face ALEGERI care sunt aliniate NATURII TALE AUTENTICE, și care au drept bază, care sunt fundamentate în AUTORITATEA TA PERSONALĂ; aceste informații îți vor da PUTEREA de a avea o VIAȚĂ ÎMPLINITĂ în FELUL TĂU UNIC.



Human Design îți oferă o HARTĂ a DESIGN-ului TĂU GENETIC UNIC, cu informații detaliate referitoare la tiparele tale mentale CONȘTIENTE și INCONȘTIENTE 



Folosind unelte simple, te călăuzește în DESCOPERIREA ADEVĂRULUI PERSONAL.



Dacă SUFERI de LIPSĂ a IUBIRII DE SINE, sau nu ai CLARITATE asupra SCOPULUI și DIRECȚIEI vieții tale, acest sistem te poate ajuta. 



Când descoperi Human Design-ul ca ADULT, acest sistem are potențialul de a TREZI ÎNȚELEPCIUNEA și PUTEREA ta înnăscută.



Procesul de TREZIRE A ADEVĂRATULUI SINE cere două lucruri: EDUCAȚIE și EXPERIMENTARE. 



Pentru un adult, drumul înapoi către a își TRĂI VIAȚA CA SINE ÎNSUȘI poate genera multe PROVOCĂRI: depășirea unor OBICEIURI înrădăcinate de-a lungul vieții și învingerea/trecerea peste PUTEREA CONDIȚIONĂRII, obiective care presupun DEDICARE, CURAJ și DETERMINARE.



Este nevoie să EXPERIMENTEZI cu PROPRIUL TĂU DESIGN și să afli ce FUNCȚIONEAZĂ pentru tine. 



Să FII CEEA CE NU EȘTI – să trăiești CONDIȚIONAREA duce la DIS-CONFORT, pe măsură ce continui să te confrunți cu ENERGII pe care nu ești DOTAT genetic să le gestionezi.



Human Design este o UNEALTĂ care te poate ajuta să ÎNȚELEGI cum sunt CONCEPUTE MINTEA și CORPUL tău să FUNCȚIONEZE CORECT și cum să te aliniezi, să fii în armonie cu alte persoane care te pot AJUTA în acest proces. 



RECOMPENSA care vine din trăirea NATURII TALE AUTENTICE este un premiu suficient de generos pentru a investi TIMP astfel încât să poți afla care este DESIGN-ul tău și pentru a investi ENERGIE în a te dedica acestui proces. 



Pătrunderea psihologică/Cunoasterea interioară (INSIGHT-urile) pe care le vei avea prin înțelegerea HĂRȚII tale îți vor oferi o PERSPECTIVĂ COMPLET NOUĂ despre tine și despre interacțiunile tale cu ceilalți. 



Mai mult, aceste insight-uri te vor ajuta să te PROTEJEZI de pericolul de a fi o VICTIMĂ a CONDIȚIONĂRII și de tumultul/TULBURAREA INTERIOARĂ pe care ți-o generează MINTEA. 



Când înveți să ACȚIONEZI în aliniere cu nevoile tale individuale și să IEI DECIZIILE CORECTE pentru tine, SĂNĂTATEA și STAREA DE BINE ți se vor îmbunătăți, vei avea RELAȚII mai bune și vei fi împlinit în VIAȚA PROFESIONALĂ. 



Toate aceste beneficii vor conduce către DIMINUAREA, poate chiar eliminarea FRICILOR și STRESULUI care fac parte din viața ta de zi cu zi. 



În esență, HUMAN DESIGN îți oferă cadrul personalizat pentru a LUA DECIZIILE CORECTE și, în cele din urmă, pentru a îți TRANSFORMA VIAȚA. 

Sursa articolului:







Photo by Li Lin on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu