duminică, 12 martie 2017

Toți OAMENII sunt PERFECȚI și COMPLEȚI. Numai că le LIPSEȘTE CEVA



Toți OAMENII sunt PERFECȚI și COMPLEȚI. Numai că le LIPSEȘTE CEVA.

Prima dată când am auzit această afirmație, am crezut că scopul conștientizării acestui adevăr este de a identifica ce lipsește și a pune acolo ce trebuie pentru a umple acel gol.

Nu m-am îndoit de veridicitatea postulatului. Am simțit, pur si simplu, că lucrurile așa stau, iar dovada izbitoare era nu doar in mine,ci și in ceilalți.

Era totuși ceva care părea că eludează esența.

Acum imi este clar: cheia înțelegerii este cuvântul "LIPSEȘTE ", mai exact semnificația, reacția, atitudinea și comportamentul aferent față de acest cuvânt.

Toți OAMENII sunt PERFECȚI și COMPLEȚI.

Am fost creați in acest mod.

STRUCTURA DESIGN-ului UMAN este perfectă și completă.

Este Perfectă pentru că a fost creată de Inteligența Infinită a Universului/Dumnezeu, care este in sine sursa și manifestarea perfecțiunii, iar ființa umană este reflecția acestei perfecțiuni.

Este Completă pentru că dacă am asemăna-o cu o Matrice, nici unui om nu ii lipsește nici un element component al acesteia.

Să ne imaginăm doar pentru un moment, pentru mai multă claritate, că 7,8 miliarde de oameni (populația globului in prezent) sunt, de fapt,  7,8 miliarde de androizi.


Fiecare android are un design perfect și complet. 

Are exact aceeași structură (poziționare, rețea, legături) a circuitelor electronice din interior, funcționează conform aceluiași soft extrem de complex, 

Din acest punct de vedere, sunt absolut identici.

Nimănui nu îi lipsește nici un centru de comandă, nici un canal de legătură, nici un microchip și nici un element constitutiv. 

NICI UNUI ANDROID NU ÎI LIPSEȘTE NIMIC, în sensul de componentă de design, constructivă.

CE ÎI LIPSEȘTE, ÎNTR-ADEVĂR, FIECĂRUI ANDROID, ESTE ACTIVAREA ANUMITOR CENTRI de comandă DIN INTERIOR. 

Atenție! 

Aceasta este cea mai puternică DISTINCȚIE de ÎNȚELES în pronfunzime. 

De obicei, a LIPSI este echivalat cu ceva in NEREGULĂ, cu ceva DEFECT, cu ceva NEFUNCȚIONAL. 

Faptul că fiecare ANDROID are aceeași structură perfectă și comună cu a fiecăruia din restul de 7,8 miliarde de androizi

și are simultan un anumit număr de centri de comandă ACTIVAȚI, un alt număr de centri de comandă ACTIVAȚI PARȚIAL și un alt număr de centri de comandă COMPLET NEACTIVAȚI

este explicația pentru frumusețea incredibilă - adevăratul dar al umanității, că FIECARE ANDROID, 

deși IDENTIC structural, este UNIC  funcțional. 

Tocmai ceea ce ne LIPSEȘTE (Activarea Parțială sau Neactivarea Completă) este ceea ce INDIVIDUALIZEZĂ, prin UNICITATE, perfecțiunea și completitudinea.

Un android care are centrul de comanda al ENERGIEI activat complet, de exemplu, va funcționa impecabil 24 de ore in continuu, fără nici o eroare de soft.

Un adroid care are centrul de comanda al ENERGIEI  complet neactivat, va trebui reîncărcat după fiecare 8 ore, să zicem, pentru aceeași acuratețe a funcționarii. 

ASTA NU INSEAMNĂ CĂ NU ESTE UN MODEL PERFORMANT. 

NU INSEAMNĂ CĂ al doilea android ESTE DEFECT, pur si simplu este programat ca după 8 ore să se oprească din activitate ( să presupunem 30 minute) pentru a se conecta la sursa de energie și a se reincarca. 

Ce se intampla insă, DACĂ NU ÎȘI RESPECTĂ PARTICULARITATEA FUNCȚIONALĂ a centrului de comandă al energiei? 

Softul, deși perfect funcțional, în condițiile reîncărcării androidului la fiecare 8 ore, va incepe să genereze erori, și atunci un android perfect funcțional și productiv va fi considerat ca DEFECT.

Dacă, în continuare, va încălca această regulă constructivă, conexiunile interioare vor incepe să se deterioreze cu adevărat, vor apărea scurtcircuite și disfuncționalități în cascadă. 

Cum ar fi dacă ar exista un MANUAL DE INSTRUCȚIUNI pentru utilizarea corectă a particularităților centrilor de comandă, personalizat pentru fiecare android?

Acest manual există. 

Și se numește

HUMAN DESIGN. 

Photo by Tai's Captures on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu