vineri, 15 mai 2020

Este MINTEA cel mai bun consilier pentru LUAREA DECIZIILOR?


Știi acele momente când simți că ești aliniat cu ADEVĂRATA ta NATURĂ?


Wow!


Ce momente incredibile!


Cât de bine te simți, nu trebuie să dovedești nimic, nimănui, cuvântul TREBUIE pare a fi decupat din vocabularul minții tale și simți o LIBERTATE care te învăluie și te hrănește cu putere de nedescris.


Din această libertate crește un val de ENERGIE in interiorul tău care se îndreaptă în mod natural în DIRECȚIA lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat și pur si simplu ATRAGI RESURSELE pentru a le TRANSFORMA in realitate.


Este acel " MI SE ÎNTÂMPLĂ DOAR LUCRURI PLĂCUTE - IMI MERG TOATE STRUNĂ".


Știi, fără să înțelegi neapărat cum, dar ȘTII că pășești pe CALEA CORECTĂ pentru tine.


Se naște ceva în tine care ar putea fi asemănat cu un GPS extrem de performant care te indrumă către cel mai EFICIENT, plăcut și ușor DRUM către SCOPUL tău.


Fără nici un efort SELECTEZI OPORTUNITĂȚILE potrivite, cărora le dai curs, pe care le inviți în viața ta prin ATITUTIDINEA ta, sau la ale căror invitații răspunzi la MOMENTUL potrivit și în modalitatea potrivită.


PROBLEME care rămăseseră nerezolvate de mult timp - poate ani de zile, fie se dovedesc a fi fost FALSE PROBLEME, fie își găsesc o REZOLVARE optimă, printr-o idee inspirată, care a fost tot timpul acolo, dar pe care ai ignorat-o sau nu ai crezut ca ar putea fi atat de simplu.




Dar acele momente când simți o PRESIUNE constantă că trebuie să fii intr-un anumit fel, că trebuie să faci anumite lucruri, să le termini cât mai repede ca să scapi, acele momente în care în loc să AȘTEPȚI cu calm si să dai voie lucrurilor să se intample și să vină către tine, INIȚIEZI acțiuni care se dovedesc ulterior a fi fost alegeri greșite, care te duc către o stare de AMĂRĂCIUNE, FRUSTRARE, FURIE, sau DEZAMĂGIRE?


Le recunoști?


Momente în care ești purtat pe un VAL EMOȚIONAL care te duce de la PASIVITATE și depresie, până la manifestare AGRESIVĂ și lipsită de CONTROL?


Îți dai seama că atunci când nu lași valurile emoțiilor să se liniștească și să devină o mare lină, cu unde simetrice și magnetice - acela fiind de fapt momentul în care, in mod natural, ai CLARITATE, marea AGITATĂ din tine te răscolește și te duce in zona in care NU MAI VEZI NICI UN VIITOR și ai impresia că nu mai este nici o SPERANȚĂ?


Toate astea se intamplă și sunt condiționate de ACORDAREA FINĂ cu ADEVĂRATA TA NATURĂ, respectiv de lipsa acestei alinieri.



Explicația SURPRINZĂTOARE este că MINTEA ca autoritate de luare a DECIZIILOR nu este echipată să găsească ECHILIBRUL optim.




Mintea este un instrument minunat care poate fi folosit pentru a analiza, a conceptualiza, a compara, a observa și a da valoare.




NU PENTRU A LUA DECIZII pentru tine și pentru viața ta.




Luarea deciziilor este un MECANISM mult mai SUBTIL și are legatură directă cu GPS-ul tău interior,




Acolo este ADEVĂRUL.

Photo by Piotr Makowski on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu