miercuri, 15 aprilie 2015

THINK & GROW RICH


Napoleon Hill’s Think & Grow Rich  - SECRETUL SUCCESULUI
Desire   - the turning point of all achievement  - Dorința, punctul de plecare al oricărei realizări

Napoleon Hill, în cartea lui Gândește și îmbogățește – te, descrie 13 principii care, dacă sunt înțelese și aplicate corect și cu perseverență, conduc inevitabil la acumularea de bogății. 

Bogăția este definită de Napoleon Hill nu numai ca succes financiar major, dar și ca atingerea unei stări de bine, de armonie, de împlinire, de stare de pace și liniște cu sine și cu ceilalți, care sunt adăugate și completează confortul, posibilitățile, statutul și satisfacerea diverselor dorințe, lucruri pe care banii câștigați prin prestarea de servicii /oferirea de produse de calitate și cantitate le aduc.
Cartea – Think and Grow Rich – a fost publicată în anul 1937 și până la trecerea în neființă a lui Napoleon Hill în 1970 s-a vândut în mai mult de 20 de milioane de exemplare.

Cartea descrie în detaliu prima filozofie a succesului formulată vreodată și a fost concepută de autor după mai mult de 20 de ani de cercetare și după intervievarea a mai mult de 500 de personalități din cele mai diverse arii de activitate, personalități care au acumulat averi fabuloase, respectând și aplicând aceste principii ale succesului financiar.

De la scrierea acestei cărți, de aproape 80 de ani, milioane și milioane de oameni au aplicat cu succes principiile succesului.

Dintre toate princiipiile succesului, DORINȚA este primul principiu și cel mai important.

Iar DORINȚA este definită nu atât a-ți dori  - sa te îmbogățești – cât a VREA CU ADEVĂRAT – să te îmbogățești.

Și cum nimic nu este gratis în această lume, BANII NU SE FAC, CI SE CÂȘTIGĂ – cu alte cuvinte, nu te poți îmbogăți real și durabil decât oferind în schimbul banilor primiți de la beneficiar/client un produs/serviciu având o calitate excepțională și în cantități considerabile.

Photo by bruce mars on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu