miercuri, 29 aprilie 2015

TOȚI MARII LEADERI AU FOST MAI ÎNTÂI MARI VISĂTORI

Napoleon Hill’s Think & Grow Rich – SECRETUL SUCCESULUI –



Noi toți, care dorim să beneficiem de CONFORTUL, LIBERTATEA, SIGURANȚA, STATUTUL, OPORTUNITĂȚILE ȘI STILUL DE VIAȚĂ pe care BANII le OFERĂ, noi toți care avem DORINȚA LEGITIMĂ și NATURALĂ de a ne ÎMBOGĂȚI, ar trebui să luăm în calcul că timpurile pe care le trăim, dominate de GLOBALIZARE și de CRIZA ECONOMIC-FINANCIARĂ pe care o traversăm, sunt o OPORTUNITATE REALĂ pentru IDEI NOI, așa cum au fost și timpurile în care Napoleon Hill a publicat cartea Think & Grow Rich, în 1937, în timpul MAREI CRIZE ECONOMICE.

Timpul prezent, ANUL 2015, cere NOI IDEI, noi MODALITĂȚI de a face lucrurile, noi INVENȚII, noi METODE de INSTRUIRE, noi metode de MANAGEMENT & MARKETING, CĂRȚI & ARTICOLE noi, LITERATURĂ & ARTĂ nouă, noi idei pentru FILM & ORICE ALTĂ FORMĂ DE MANIFESTARE CREATIVĂ.

Aceste provocări pot fi întâmpinate și fructificate printr-o singură CALITATE pe care trebuie să ne-o însușim, reunind următoarele elemente: UN SCOP DEFINIT, să ȘTIM CE VREM și DORINȚĂ INTENSĂ, ARDENTĂ de a intra în posesia a ce dorim.

Marea criză economică începută în 2008, la fel ca cea din 1929, a dat naștere unei LUMI NOI.

Această lume nouă cere VISĂTORI PRAGMATICI, care sunt capabili să-și TRANSFORME VISELE ÎN REALITATE.

VISĂTORII PRAGMATICI au fost și vor fi întotdeauna creatorii tiparelor civilizației.

Sunt LEADERI care au intuit și au pus în slujba lor FORȚELE INTANGIBILE ale IMPULSURILOR MENTALE, forțe născute din oportunități, și au TRANSFORMAT ACESTE FORȚE în zgârie- nori, orașe, fabrici, avioane, automobile și orice altă formă de avantaj care face viața mai plăcută.

CARACTERISTICILE visătorului pragmatic de astăzi trebuie să fie TOLERANȚA și o MINTE DESCHISĂ.

Cei cărora le este FRICĂ de IDEI NOI vor eșua din start.

Avem în față o lume a afacerilor, financiară, industrială, artistică, de management & marketing care așteapă să fie REMODELATĂ și ghidată către o EVOLUȚIE și o DEZVOLTARE diferită.

Voi, toți cei care doriți SĂ TRĂIȚI MAI BINE, MAI INTENS și DIFERIT față de cum o faceți în prezent, voi toți cei care DORIȚI SĂ VĂ ÎMBOGĂȚIȚI nu vă lăsați INFLUENȚAȚI de cei care DISPREȚUIESC și RIDICULIZEAZĂ VISĂTORII, dați-vă voie să DEVENIȚI VISĂTORI PRAGMATICI și IGNORAȚI orice OPINII NEGATIVE.

Ca să câștigați POTUL CEL MARE în această nouă lume schimbată, trebuie să vă lăsați cuprinși de SPIRITUL MARILOR PIONIERI DIN TRECUT, spirit care a DAT CIVILIZAȚIEI TOT CE ARE VALOROS în prezent, spirit care este SÂNGELE VIEȚII ȚĂRII VOASTRE, spirit care GENEREAZĂ ȘI PROMOVEAZĂ TALENTELE VOASTRE!

Să ne reamintim de COLUMB, care a visat o LUME NOUĂ, necunoscută, și – a pus drept miză propria existență și a descoperit-o!

COPERNIC, marele astronom a visat o multitudine de lumi, și le-a revelat! Nimeni nu i-a mai spus VISĂTOR RIDICOL după ce a triumfat!

SUCCESUL NU ARE NEVOIE DE SCUZE, iar EȘECULUI nu îi sunt permise ALIBIURI!

Dacă tu VREI să faci un lucru și CREZI în el, pornește și FĂ-L!

VIZUALIZEAZĂ-ȚI VISUL ÎN FIECARE CLIPĂ și nu lua în seamă ce spun ceilalți atunci când te întâlnești cu înfrângerea temporară, și adu-ți aminte că FIECARE EȘEC ARE ÎN EL SĂMÂNTA UNUI SUCCES ECHIVALENT!

HENRY FORD, sărăc și fără educație a visat o trăsură fără cai și a început să lucreze cu ce avea la îndemână, fără să AȘTEPTE vreo oportunitate. Iar VISUL AUTOMOBILULUI este prezent acum în fiecare colt din lume. Lui Henry Ford nu i-a fost teamă să viseze și să persevereze în visul său, indiferent ce au spus ceilalți.

THOMAS EDISON a visat la becul electric și NU A RENUNȚAT NICI DUPĂ 10.000 DE ÎNCERCĂRI, până nu și-a văzut visul devenind realitate.

VISĂTORII PRAGMATICI NU RENUNȚĂ!

LINCOLN a visat liberate pentru sclavii negri și uniunea Nordului cu Sudul și și-a pus visul în acțiune!

FRAȚII WRIGHT au visat o mașinărie care putea zbura. Iar invenția lor decolează de pe atâtea aeroporturi din lume zilnic.

MARCONI a visat un sistem prin care să capteze forțele nevăzute ale eterului și a inventat telegrafia fără fir și  antena de emisie. Interesant de știut că prietenii lui l-au internat într-un spital de psihiatrie atunci când a anunțat că a descoperit o modalitate de a transmite mesaje prin aer, fără ajutorul firelor telegrafice.

Țineți minte că CELE MAI MARI DESCOPERI & REALIZĂRI AU FOST MAI ÎNTÂI UN VIS.

VISURILE SUNT SĂMÂNȚA REALITĂȚII.

TREZIȚI-VĂ, VISAȚI ȘI AFIRMAȚI-VĂ!

DORINȚA INTENSĂ de a FI și de a FACE este punctul de plecare pentru orice visător pragmatic.

Visurile nu se nasc din INDIFERENȚĂ, LENE sau LIPSĂ DE AMBIȚIE!

Toți cei care REUȘESC ÎN VIAȚĂ au fie un început prost, fie se luptă cu multe dezamăgiri și căutări, până să reușească. Iar de cele mai multe ori, PUNCTUL DE COTITURĂ, care le schimbă viața, survine într-un moment de criză, când își DESCOPERĂ ADEVĂRATA IDENTITATE.

VIAȚA are moduri stranii și surprinzătoare prin care conduce oamenii către momentul în care, după ani de zbateri și înfrângeri, ÎȘI DESCOPERĂ ADEVĂRATUL POTENȚIAL și capacitatea de a GENERA IDEI UTILE folosindu-și IMAGINAȚIA.

NU RENUNȚATI NICIODATĂ! PUTEȚI REUȘI!

SUCCES!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu