joi, 23 aprilie 2015

CONSTIENTIZAREA SUCCESULUI


Napoleon Hill’s Think & Grow Rich -  SECRETUL SUCCESULUI

Când începi să GÂNDEȘTI și să TE ÎMBOGĂȚEȘTI vei observa că BOGĂȚIA ÎNCEPE cu O STARE MENTALĂ, cu un SCOP BINE STABILIT și cu MAI PUȚINĂ MUNCĂ decât îți imaginezi, conform credinței populare – pentru a te îmbogăți trebuie să muncești foarte mult și o perioadă îndelungată de timp, și poate nici atunci nu reușești – CREDINȚĂ POPULARĂ TOTAL ERONATĂ.

Napoleon Hill a analizat peste 25.000 oameni, pe o perioadă de mai mult de 25 de ani, pentru a descoperi CUM DOBÂNDEȘTI STAREA MENTALĂ care ATRAGE BOGĂȚIA.

MAREA CRIZĂ din 1929, cauzată de supraproducția capitalistă, începută cu prăbușirea bursei din 1929 a durat tehnic decât 4 ani, până în 1933, însă efectele ei s-au resimțit mai mult de 10 ani de la începutul acesteia.

Este încă un motiv, cred, pentru care THINK & GROW RICH ESTE O CARTE LA FEL DE ACTUALĂ ACUM, ÎN 2015, CUM ERA ÎN ANUL APARIȚIEI, 1937, AVÂND ÎN VEDERE CONTEXTUL CRIZEI ECONOMIC – FINANCIARE ÎNCEPUTĂ ÎN 2008, ȘI CARE CONTINUĂ ȘI ÎN PREZENT.

O să vă rog să URMĂRIȚI CU ATENȚIE opiniile lui Napoleon Hill despre criza monidală din 1929. Sunt niște soluții foarte interesante pentru criza cu care noi toți ne confruntăm în prezent.

Dacă veți RESPECTA CU PERSEVERENȚĂ PRINCIPIILE ENUMERATE în acest episod și următoarele STAREA VOASTRĂ FINANCIARĂ SE VA ÎMBUNĂTĂȚI și TOT CE VEȚI ATINGE SE VA TRANSFORMA ÎNTR-UN CAPITAL CARE VA ACȚIONA ÎN BENEFICIUL VOSTRU.

Una dintre cele mai mari SLĂBICIUNI ale omului este familiarizarea lui excesivă cu cuvântul IMPOSIBIL.

Majoritatea persoanelor cunosc toate REGULILE care NU VOR FUNCȚIONA, cunosc toate LUCRURILE care NU POT FI FĂCUTE.

Cartea lui Napoleon Hill și aceste articole despre cartea lui și despre success sunt destinate tuturor acelora care DORESC SĂ CUNOASCĂ ȘI SĂ APLICE REGULILE CARE I-AU FĂCUT PE ALȚII OAMENI DE SUCCES ȘI BOGAȚI.

Primul lucru pe care Napoleon Hill îl făcea când cumpăra un dicționar era SĂ DECUPEZE CUVÂNTUL IMPOSIBIL.

SUCCESUL este rezervat acelora care devin CONȘTIENȚI DE SUCCES, după cum EȘECUL este rezervat acelora care, cu indiferență CONȘTIENTIZEAZĂ DECÂT EȘECUL.

Iar PROVOCAREA acestor articole scrise pentru voi este învățarea ARTEI DE A-ȚI SCHIMBA FOCUSUL MENTAL de la CONȘTIENT DE EȘEC la CONȘTIENT DE SUCCES.

O altă slăbiciune regăsită la majoritatea persoanelor este neinspiratul obicei de a MĂSURA/EVALUA PE ORICINE ȘI ORICE PRIN PROPRIILE IMPRESII ȘI CONVINGERI.

Napoleon Hill afirmă că o parte dintre cititorii cărții lui NU VOR CREDE că o persoană poate GÂNDI ȘI SE POATE ÎMBOGĂȚI, că NU POT GÂNDI ÎN TERMENI DE BOGĂȚII, deoarece OBICEIURILE LOR MENTALE AU RĂMAS BLOCATE LA SĂRĂCIE, DORINȚĂ NEMATERIALIZATĂ, ÎNFRÂNGERE ȘI EȘEC.

Sper ca TOȚI CEI CARE CITIȚI ACESTE ARTICOLE SĂ ÎL CONTRAZICEȚI PRIN SUCCESUL VOSTRU!

Sper ca TOȚI SĂ FACEȚI AZI, ACUM, PRIMUL PAS:

ÎNCEPÂND DIN ACEST MOMENT SĂ DOBÂNDIȚI ȘI SĂ VĂ PĂSTRAȚI TOATĂ VIAȚA OBICEIUL MENTAL DE A GÂNDI SUCCES ȘI BOGAȚIE!

Este primul pas! Restul va veni de la sine și în scurt timp!

SUCCES & BOGĂȚIE!


Photo by Ruthson Zimmerman on Unsplash


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu