vineri, 24 aprilie 2015

PUTEREA DE A NE CONTROLA GÂNDURILE


Napoleon Hill’s Think & Grow Rich - SECRETUL SUCCESULUI 


SECRETUL SUCCESULUI LUI HENRY FORD 



PRIMUL PRINCIPIU din cele 13 principii ale succesului: DORINȚA 



PUTEREA de a ne CONTROLA GÂNDURILE 



Răspunsul unui student  făcând parte din dinastia imperială chineză, venit în SUA să studieze la Universitatea din Chicago, la sfârșitul secolului 19, la întrebarea rectorului universității, Harper: Care credeți că este trăsătura definitorie a poporului American a fost: FORMA OBLICĂ A OCHILOR – este ciudată!

Gândiți-vă acum ce spunem noi despre chinezi…

Concluzia: REFUZĂM CĂ CREDEM CEEA CE NU ÎNȚELEGEM – Credem orbește că PROPRIILE NOASTRE LIMITĂRI sunt ADEVĂRATA MĂSURĂ A LIMITELOR.

Voi ilustra ce înseamnă DEFINIREA DIFERITĂ A LIMITELOR prin exemplul lui HENRY FORD, care este genial de simplu: HOTĂRÂREA & PERSEVERENȚA:

Când Ford a decis să producă pentru prima oară în lume celebrul lui MOTOR V-8 și a încredințat inginerilor lui modelul desenat pe hârtie, aceștia i-au replicat: ESTE IMPOSIBIL SĂ MONTEZI 8 CILINDRI PROPULSORI ÎNTR-UN SINGUR BLOC MOTOR.

Ford le-a răspuns: PRODUCEȚI-L ORICUM. ESTE IMPOSIBIL! – au reluat inginerii.

ÎNCERCAȚI TOTUȘI și încercați din nou, până reușiți! Nu contează cât timp durează!

Timp de un an au încercat toate metodele posibile și nu au reușit. La sfârșitul anului i-au raportat lui Ford eșecul lor, iar acesta a rămas neclintit: CONTINUAȚI! VREAU ACEST MOTOR ȘI ÎL VOI AVEA! Iar după nenumărate alte încercări, ca prin magie, au găsit soluția!

PRIMUL PRINCIPIU: DORINȚA – SĂ ȘTII CE ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT!

Când Henley a scris versurile profetice: SUNT STĂPÂNUL DESTINULUI MEU, SUNT CĂPITANUL SUFLETULUI MEU – a definit cel mai important principiu al filozofiei succesului: AVEM PUTEREA SĂ NE CONTROLĂM GÂNDURILE!

Aerul care ne înconjoară este o formă de ENERGIE care VIBREAZĂ cu o viteză și intensitate inimaginabile și care conține o formă de PUTERE UNIVERSALĂ care se ADAPTEAZĂ la natura GÂNDURILOR pe care mintea noastră le generează.

Această putere NE INFLUENȚEAZĂ în mod natural SĂ TRANSFORMĂM GÂNDURILE NOASTRE ÎN ECHIVALENTUL LOR FIZIC, REAL, însă NU DIFERENȚIAZĂ gândurile pozitive, constructive, de cele negative, distructive.

MINTEA noastră devine MAGNETIZATĂ de GÂNDURILE DOMINANTE și ATRAGE ca un magnet FORȚE, OAMENI, CIRCUMSTANȚE și SITUAȚII de VIAȚĂ care sunt în ARMONIE CU NATURA PREDOMINANTĂ A GÎNDURILOR NOASTRE.

Iată motivul pentru care trebuie să ne MAGNETIZĂM MINTEA cu o DORINȚĂ INTENSĂ DE A NE ÎMBOGĂȚI, trebuie să ne focalizăm CONȘTIENTIZAREA ASUPRA BANILOR, până când DORINȚA DE A CÂȘTIGA BANI ne va impinge natural către CREAREA UNUI PLAN BINE DEFINIT PENTRU A CÂȘTIGA BANI!

Și nu uitați că acest prim principiu – DORINȚA – A ȘTI CU EXACTITATE CE VREI – a funcționat pentru milioane și milioane de oameni care au aplicat principiile filozofiei succesului, descrise de Napoleon Hill – oameni care au început aventura îmbogățirii sărăci fiind, cu o educație precară și fără a avea influență sau relații.

SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu