duminică, 26 aprilie 2015

6 PAȘI CĂTRE ÎMBOGĂȚIRE


Napoleon Hill’s Think & Grow Rich – SECRETUL SUCCESULUI

Cu mult timp în urmă, un mare războinic s-a înfruntat cu o situație în care trebuia să ia o DECIZIE care să-i asigure VICTORIA pe câmpul de luptă, fiind depășit numeric de adversar.

A acostat pe țărmul inamic, a descărcat oameni și echipament și a incendiat corăbiile.

Apoi s-a adresat soldaților lui, în fața navelor în flăcări: Vedeți că vasele noastre ard. Asta înseamnă că nu putem părăsi această țară vii decât dacă vom învinge!

Nu avem altă alegere! ÎNVIGEM sau PIERIM! Și AU ÎNVINS!

Orice persoană care reușește în orice domeniu, trebuie să fie dispusă să își ardă corăbiile și să își taie orice cale de retragere.

Decât astfel poate fi sigură că își va menține starea mentală a DORINȚEI ARDENTE DE A CÂȘTIGA, esențială pentru success.

În dimineața care a urmat după MARELE INCENDIU DIN CHICAGO, un grup de negustori de pe State Street priveau fumul ridicându-se deasupra ruinelor unde înainte fuseseră magazinele lor. Decizia tuturor, cu excepția unuia singur, a fost să plece în alt oraș în căutare de oportunități noi.

Cel rămas le-a spus la despărțire: Domnilor, pe aceste ruine voi construi cel mai de succes magazin din lume, indiferent de câte ori va arde!

Magazinul se află și în prezent în același loc și generează venituri de excepție din vânzări și ca obiectiv turistic, - un monument al stării mentale a DORINȚEI PUTERNICE DE A REUȘI.


Orice persoană care ajunge la vârsta adultă și înțelege scopul și utilitatea BANILOR , și-i dorește.

Simpla dorință de a avea bani nu va atrage bani.

Însă atunci când DORINȚA DE A CÂȘTIGA BANI devine o STARE MENTALĂ INTENSĂ și CONSTANTĂ, aceasta va GENERA PLANURI ȘI MIJLOACE PRACTICE de a REUȘI, iar PERSEVERENȚA care susține dorința și planurile bine definite va conduce la reușită.

Iată cei 6 PAȘI PRACTICI care vor face ca DORINȚA de a CÂȘTIGA BANI să fie transformată în ECHIVALENT FIZIC, REAL:

1. Fixați-vă în minte SUMA EXACTĂ de bani pe care doriți să o câștigați. Nu este suficient să spuneți: vreau să câștig mulți bani.

2. Stabiliți cu exactitate ce intenționați SĂ OFERIȚI/DAȚI ÎN SCHIMB pentru banii pe care îi doriți. Nimic nu este gratis în lumea aceasta.

3. Decideți o DATĂ EXACTĂ la care doriți să intrați în posesia banilor.

4. Creați un PLAN precis, bine definit, prin care să vă aduceți la îndeplinire dorința, și ÎNCEPEȚI ACUM, imediat, fie că vă simțiți pregătiți sau nu să PUNEȚI ACEST PLAN ÎN APLICARE.

5. Scrieți o DECLARAȚIE clară, concisă a SUMEI de bani pe care intenționați să o dobândiți, precizați DATA la care doriți să se întâmple acest lucru, spuneți CE INTENȚIONAȚI SĂ OFERIȚI/DAȚI ÎN SCHIMB pentru acești bani, și descrieți cu acuratețe PLANUL prin care intenționați să acumulați banii.

6. CITIȚI declarația cu voce tare, DE 2 ORI PE ZI, o data dimineața, când vă treziți, și a doua oară seara, înainte de a vă culca.

Încercați! Nu aveți nimic de pierdut!

În episodul următor voi detalia câteva abordări interesante ale acestor 6 pași.

Succes!

Photo by freestocks on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu