luni, 27 aprilie 2015

CEL MAI BOGAT OM DIN LUME


Napoleon Hill’s Think & Grow Rich – SECRETUL SUCCESULUI 



Vorbeam în episodul trecut despre cei 6 PAȘI CĂTRE ÎMBOGĂȚIRE: SUMA exactă, ce OFERIȚI/DAȚI în schimb, DATA exactă, PLANUL de acțiune, redactarea DECLARAȚIEI, și CITIREA acesteia de 2 ori pe zi.

O parte dintre voi vor spune: Este IMPOSIBIL să mă IMAGINEZ în POSESIA BANILOR, înainte de a îi avea efectiv.

Aici este cea mai dificilă parte, într-adevăr. Aici intră în scenă PUTEREA DORINȚEI intense. Iar obiectul dorinței este acela de a câștiga bani. Dacă îți dorești cu adevărat acest lucru, nu vei avea nici o problemă să TE CONVINGI CĂ VEI REUȘI.

Acești șase pași ar putea părea că nu sunt practici.
Vreau să vă reamintesc, însă, că CEL CARE A FORMULAT PENTRU PRIMA DATĂ CEI 6 PAȘI CĂTRE ÎMBOGĂȚIRE A FOST Andrew Carnegie, mentorul lui Napoleon Hill. 

Andrew Carnegie a început ca muncitor necalificat într-o fabrică de oțel, și a reușit, respectînd acești 6 pași să devină președintele corporației "Carnegie Steel Company", care i-a adus o avere imensă.

Conform revistei Forbes din februarie 2008, averea sa ar fi echivalentă cu 293,8 miliarde de dolari americani în 2007.

Succesul companiei sale, Carnegie Steel, a fost legat de capacitatea acesteia de a produce o mare cantitate și la preț redus șine de cale ferată, la mare cerere în acea perioadă. În 1901 Carnegie a vândut proprietățile industriale omului de afaceri american J.P. Morgan pentru suma de 480 de milioane de dolari, ceea ce reprezintă un record la acea vreme. În urma acestei tranzacții, Carnegie a devenit omul cel mai bogat din lume al acelor vremuri, și a devenit o reprezentare perfectă a visului american.

Luați în calcul că CEL MAI BOGAT OM DIN LUME ÎN 2014, BILL GATES are o avere de 76 de miliarde de dolari, iar AVEREA LUI ANDREW CARNEGIE A FOST DE 4 ORI MAI MARE.

CRED CĂ ESTE UN MOTIV SUFICIENT SĂ ÎL CREDEM CĂ CEI 6 PAȘI FUNCȚIONEAZĂ.

Dacă acesta nu este un argument suficient pentru voi, voi mai preciza că cei 6 pași au fost aprobați de către Thomas A. Edison, cel mai mare inventator al tuturor timpurilor, intervievat fiind de Napoleon Hill, ca fiind necesari și suficienți nu numai pentru o îmbogățire reală și durabilă, dar și pentru ATINGEREA ORICĂRUI SCOP BINE DEFINIT.

Acești pași nu necesită o muncă grea și nici sacrificiu. Acești pași nu vă cer să deveniți ridicoli sau creduli – declarația o puteți citi singuri, nu este nevoie să o comentați public. Pentru a face acești șase pași nu este nevoie de un efort deosebit: 2 MINUTE PE ZI sunt suficiente: 1 minut dimineața, un minut seara.

BENEFICIUL lor va fi în schimb IMENS: vă vor pune IMAGINAȚIA la lucru și vă vor face să ÎNȚELEGEȚI că acumularea banilor nu poate fi lăsată la voia întâmplării, a șansei sau a norocului. 

Vă vor ajuta să înțelegeți că toți cei care au acumulat averi considerabile – și evident ÎN TOATE ACESTE ARTICOLE VORBESC DESPRE PERSOANE CARE AU ACUMULAT AVEREA LEGAL, PRODUCÎND/VÂNZÎND BUNURI SAU PRESTÂND SERVICII DE CALITATE, înainte de a se ÎMBOGĂȚI, mai întâi au VISAT, ȘI-AU DORIT, apoi au creat PLANURI de acțiune.

Am încrederea că și voi veți reuși!

În episodul următor voi vorbi despre marii leaderi, care au fost mai întâi mari visători.

SUCCES!

Photo by Pierre Gui on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu