vineri, 12 iunie 2015

DRUMUL: CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ



Sunt momente în viață când simți că DRUMUL te atrage, simți cumva că îți vorbește, că te cheamă.

DRUMUL, acel drum despre care știi că te așteaptă demult, pe care îl poți auzi șoptindu-ți: '' sunt aici, am răbdare, vei ajunge la mine mai devreme sau mai târziu'', acel drum pe care îl vezi în flash-uri din când în când.

Când visezi, ești liber, ești neîngrădit.

Imaginația ta îți dă această libertate, și atunci începe de fapt călătoria:Vv  veni o zi în care perspectiva fântânii vieții tale se va schimba.

Va veni o zi când dorința ta de cunoaștere, de înțelegere, de eliberare și de împlinire va fi suficient de puternică pentru a învinge frica de necunoscut, frica de pericol, frica că nu vei fi suficient de puternic și de abil pentru a face față tuturor provocărilor pe care le vei întâlni pe DRUM, frica de a depăși toate obstacolele.

DRUMUL este mister, este ermetic pentru neinițiat.


Este și motivul pentru care nu vei afla niciodată dacă vei reuși sau nu, pentru că nu poți înțelege DRUMUL înainte de păși pe el.

Acesta este scopul CĂLĂTORIEI INIȚIATICE: de a îți trăi LEGENDA PERSONALĂ, de a te transforma din neinițiat în inițiat.

Nu ai nici o garanție că vei reuși.

Nu ai nici o garanție măcar că acesta este drumul tău adevărat.

Nu ai nici o garanție că mergând pe drumul tău, nu îți vei rătăci calea, nu vei fi amăgit sau deturnat de la calea cea dreaptă și destinația ta către destinul care ți-a fost ales și pe care l-ai ales în același timp nu va fi pierdută pentru totdeauna în labirintul drumurilor lumii.

Dacă nu faci primul pas însă, nu vei afla niciodată ce s-ar fi întâmplat dacă ți-ai fi început călătoria inițiatică.


În fața ta vei avea atât înainte de a alege să faci călătoria, cât și în timpul acesteia, posibilitatea alegerii:
ALEGERILE TALE SUNT CELE CARE TE DEFINESC!

În călătoria ta vei greși, vei suferi, vei pierde lucruri de care ești atât de atașat acum, vei fi lipsit de confort și siguranță, vei avea parte de confruntări pentru care nu ai cum să fii pregătit, deoarece încă nu le știi și nici nu ai cum să știi cum și când se vor întâmpla.

Călătoria inițiatică a fiecăruia dintre noi este diferită de a celuilalt.

Credința ta neclintită, ajutorul pe care Divinitatea ți -l acordă înainte de a îl cere, în nesfârșita Sa generozitate, înțelepciune și dragoste,  credința și iubirea ta vor fi apa care îți va alina setea, durerea și disperarea, vor fi focul care te va încălzi în clipele de singurătate și de teamă, vor fi armele tale cele mai puternice.

Vei învăța că ești mult mai puternic decât crezi, vei afla că timpul de a face ceea ce ești menit să faci, timpul de a fi ceea ce dintotdeauna ai vrut să fi este acum!

Acum este momentul să îți începi CĂLĂTORIA și AVENTURA VIEȚII TALE!

Nimeni nu va putea explica ce trebuie să faci și cum să reușești înainte de a luat tu însuți decizia.

La sfârșitul călătoriei tale, îți vei descoperi LEGENDA PERSONALĂ:

"Când te alfi în călătoria de a îți îndeplini Legenda Personală, întregul Univers conspiră să te ajute să reușești." - Alchimistul - Paulo Coelho.

Nu îți pot spune, nimeni nu îți poate spune care vor fi transformările extraordinare prin care vei trece, cât de mult vei evolua, astfel încât vechiul tău eu va fi o amintire îndepărtată pe care o vei privi cu  îngăduință, toleranță și un zâmbet ușor nostalgic, însă toate aceste lucruri minunate se vor întâmpla.

Vei înțelege atunci că: "Într-un anumit moment în viețile noastre, pierdem controlul asupra a ceea ce ni se întâmplă și viețile noastre devin controlate de către soartă. Aceasta este cea mai mare minciună a lumii.'' - Alchimistul, Paulo Coelho.

Photo by Patrick Fore on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu