sâmbătă, 20 iunie 2015

ATRACȚIA ȘI MAȘINA DE VISE: IMAGE RECOGNITION NEURAL NETWORK


Sunt ATRACȚIE:

Simt cum încrederea mea totală că voi atrage ceea ce îmi doresc cu o intensitate care îmi depășește limitele propriei conștientizări generează impulsul care îmi transformă mintea, sufletul, inima, voința, viziunea, totalitatea resurselor mele interioare într-un magnet care cuprinde în nucleul lui întregul univers, un magnet care atrage prin puterea lui irezistibilă tot ce trebuie să atragă astfel încât întregul univers să se rearanjeze pentru îndeplinirea dorinței mele.


''ȘTIU'' - nu '' sper '', nu ''aș vrea'', nu ''este posibil'', nu ''este probabil'', nu ''este realizabil'', nu ''mi-aș dori'', nu ''oare'', nu'' trebuie'', nu ''mi-ar plăcea'', ci ȘTIU că vibrațiile gândurilor mele vor atrage calea către visul meu, către dorința mea transformată într-o obsesie pozitivă. 


Pentru că visul meu este cel care mă definește, este destinația care mă atrage și pe care o atrag, este destinul asupra căruia mi-am exercitat libertatea de alegere, este filmul pe care mintea mea îl rulează în continuu, îl rafinează, îl recreează și îl reinventează și cizelează încă de când am prima amintire conștientă a genezei lui, la vârsta de 5 ani. 


Dacă ai curajul și încrederea să privești cu sinceritate în adâncurile ființei tale, îți vei recunoaște visul pe care l-ai avut în acel interval magic al ființei umane, între 3  si 7 ani, când are loc simultan vrăjirea și dezvrăjirea lumii. 


Acel moment în care simțeai, chiar înainte poate de a putea verbaliza un gând simplu, că totul este posibil pentru tine, când nimic nu îți este interzis și nimic nu îți este oprit, și întreaga lume este a ta, atunci când erai în legătură directă cu infinita inteligență a lui Dumnezeu și a Universului și conversai fără cuvinte cu ele, este același moment când magia imaginației și puterii nelimitate de acces a minții tale au fost nimicite prin separarea brutală a lor, și țintuirea restrictivă în lanțurile regulilor și restricțiilor: nu ai voie, vei face ce spun eu, ce spune societatea, ce spune școala, ce spun părinții...


Ai uitat să îți aduci aminte!


Dacă faci un salt în abisul minții tale, dacă ai încredere că nu te vei rătăci în labirintul care nu a fost cartografiat, vei reuși să ajungi la închisoarea unde se află prizonier visul tău și-l vei elibera. 


MAȘINA DE VISE dezvoltată de gigantul Google, IMAGE RECOGNITION NEURAL NETWORK (Rețeaua Neuronală de Recunoaștere - Analiză și Clasificare - a Imaginilor) este primul pas de pionierat în fascinantul proces de descoperire a modalității de funcționare a creierului uman în procesele creative. 


Rețeaua vede în imaginea respectivă în funcție de nivelul de interpretare din ce în ce mai complex, de la canturi, unghiuri și/sau curburi, cum este interpretarea unei fotografii în care apar antilope, până la identificarea într-o o celebră pictură a pointilistului George Seurat, a formelor de bază cum ar fi cercuri sau linii curbe, transformând tabloul într-o nouă "operă de artă" și pînă la vizualizarea într-o simplă imagine cu cer și nori, prin reconstituiri succesive, în buclă, a unui tablou conținând o mulțime de creaturi asemănătoare unor păsări.


La un nivel și mai sofisticat, rețeaua a fost "antrenată" să supra-interpreteze și imagini mult mai complexe decât aceea a unui cer cu nori. Astfel, dintr-un peisaj cu pomi, rețeaua a reconstituit un tablou cu clădiri impresionante, într-un peisaj cu munți și lacuri rețeaua a "văzut" și a dat naștere unei "picturi" cu turnuri și pagode, iar într-o imagine cu frunze a "descoperit" o pasăre ciudată și niște insecte.

Aceast tehnică e numită de specialiștii Google "Inceptionism" (inspirați probabil și de conceptul filmului Inception), cu referire la arhitectura rețelei neuronale pe care o utilizează.


Pasul următor


Aplicând un algoritm iterativ, rețeua neuronală artificială dezvoltată de Google a reușit să producă și tablouri conținând o nesfârșită desfășurare de forme sofisticate într-un ansamblu fractalic.

Colocvial, un fractal este "o figură geometrică fragmentată sau frântă care poate fi divizată în părți, astfel încât fiecare dintre acestea să fie (cel puțin aproximativ) o copie miniaturală a întregului". Termenul a fost introdus de Benoît Mandelbrot în 1975 și este derivat din latinescul fractus, însemnând "spart" sau "fracturat".

 Sunt imagini psihedelice de o halucinantă frumusețe, precum puteți vedea mai jos:

Aceste tehnici uluitoare ne vor ajuta, spun cei de la Google, să înțelegem și să vizualizăm modul în care rețelele noastre neuronale sunt capabile să execute cele mai dificile procese de clasificare, să descoperim cum funcționează procesele de învățare. De asemenea, aceste tehnici ne vor arăta dacă pot deveni instrumente de lucru pentru artiști, noi căi de mixaj a conceptelor vizuale, și, în general, tot ceea ce stă la baza proceselor creative.


Mintea ta este infinit mai puternică, are o capacitate creativă și imaginativă net superioară acestei inteligențe artificiale. 


ADU-ȚI AMINTE CINE AI UITAT CĂ EȘTI!


REDĂ-ȚI FRUMUSEȚEA LIBERTĂȚII ȘI LASĂ-TE MAGNETIZAT DE ATRACȚIA ELECTRIZANTĂ A MINȚII TALE!


FII PROPRIA TA MAȘINĂ DE VISE, TRANSFORMĂ REALITATEA ȘI ATRAGE-ȚI ÎMPLINIREA CARE GRAVITEAZĂ ÎN JURUL TĂU, AȘTEPTÂND SĂ FIE CAPTATĂ!


FII ATRACȚIE!

Photo by israel palacio on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu