miercuri, 27 mai 2015

- TE IUBESC! - TE CRED. ARATĂ-MI IUBIREA TA!

Partenerul tău/partenera ta îți spune că te iubește.

Tu declari partenerei tale/partenerului tău că îl iubești.

Poate v-ați cunoscut chiar azi și te-ai îndrăgostit fulgerător, poate este acel coup de foudre din romane, din filme și ai avut norocul incredibil să îți găsești jumătatea ta, persoana care te completează și generează împreună cu tine ființa perfectă.

Poate este decât o dragoste pasageră, care se va risipi la fel de ușor ca năvălnicia care te-a amețit.

Poate este decât un început calm, prudent, care se va consolida în timp, va crește treptat și se va transforma într-o iubire statornică și liniștită.

Poate sunteți împreună de mult timp și nu ai avut curajul să îi spui că o/îl iubești și o faci acum.

Ai amânat acest lucru, pentru că nu îți plac cuvintele mari sau nu ești încă sigur de sentimentele tale.

Sau poate te afli într-o altă situație, una dintre infinitele variante ale complexității inter-relaționării umane.

Indiferent cum ar fi, azi i-ai spus persoanei dragi ție: TE IUBESC!

Persoana iubită a primit declarația ta.

E mai puțin important cum a primit cuvintele tale: ca o confirmare a ceea ce simțea, cu prudență, cu scepticism, cu încântare, ca o eliberare, încununarea unei așteptări îndelungate, sau poate teama că iubirea verbalizată a venit prea devreme.

CE ESTE IMPORTANT ESTE CUM ÎȚI ARAȚI IUBIREA TA!

Cât de des, cât de real, cât de intens vorbesc acțiunile tale, atenția ta, surpriza de a îi anticipa dorințele, încântarea pe care i-o aduci când îți înțelegi persoana iubită și ești în fiecare zi altfel de iubire pentru ea/el, în fiecare zi alt detaliu atât de important.

Cuvintele, promisiunile, declarațiile, aprecierile verbalizate, tandrețea semantică sunt excepționale.

Valorează 0 însă, chiar dacă o/îl iubești din tot sufletul și nu reușești să îl/o faci să simtă ce simți prin COMPORTAMENTUL TĂU ZILNIC, prin GESTURILE MINORE, atât de importante.

Nu înseamnă nimic dacă nu reușești să înțelegi că în fiecare zi suntem altfel,  ÎN FIECARE ZI AVEM NEVOIE DE ALTCEVA, în fiecare zi IUBIREA TREBUIE SĂ VORBEASCĂ SINGURĂ, DISCRETĂ, TĂCUTĂ ȘI GENEROASĂ.

ARATĂ-MI înseamnă FII DISPUS SĂ TE SCHIMBI PENTRU MINE, fii dispus să faci ce nu ai mai facut pentru nimeni până acum, fii dispus să TE GÂNDEȘTI LA MINE ÎNAINTE DE A TE GÂNDI LA TINE, fii dispus să faci ce știi foarte bine că îmi place, chiar dacă pentru tine nu este important, dar pentru mine este totul - să îți simți iubitul/iubita și dialogul dintre voi, acel dialog subtil, subliminal, acel dialog nerostit și necerut, doar intuit și oferit.


ȘTIU CĂ MĂ IUBEȘTI!

ARATĂ-MI DRAGOSTEA TA, DOVEDEȘTE-O, AȘA CUM EU ȚI-AM DOVEDIT-O ÎN FIECARE ZI!

Photo by Suresh Kumar on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu