marți, 12 mai 2015

PUTEREA ECHIPEI


Recent am avut ocazia în repetate rânduri să constat și mai ales să CONȘTIENTIZEZ PUTEREA INCREDIBILĂ A ECHIPEI, într-un interval de 2 săptămâni, și CEL MAI PREGNANT AZI!


Puterea echipei pe care o faci cu partenerul de viață, cu partenerii de business, cu prietenii, cu prietenii care îți devin parteneri de business, cu partenerii de business care îți devin prieteni.


Indiferent de valoarea mea intrinsecă - a mea, ca individ, a ta, a lui, a noastră... - NU POT REUȘI SINGUR. 


Indiferent de perseverența mea, indiferent de puterea mea mentală, inevitabil, ca orice persoană, am MOMENTE DE SLĂBICIUNE. 


Indiferent de motivația lor, indiferent de hotărârea, determinarea și forța lor interioară, partenerii mei au MOMENTE DE SLĂBICIUNE.


În aceste momente simt tentația oricărei ființe umane: SĂ RENUNȚ. 

Sau, chiar dacă nu renunț imediat, apare un gând insidios în acel moment: ce ar fi dacă aș lua o pauză, sau: ce ar fi dacă aș mai încetini motoarele entuziasmului și ale obstinației neclintite și aș lua în calcul, măcar pentru o secundă, că poate nu va funcționa - și poate încerc cu altă ocazie, sau mai târziu, dar acum, TEMPORAR, RENUNȚ. CEDEZ. MĂ LAS COPLEȘIT. MĂCAR PUȚIN.


Am fost poate prea încrezător? Trebuia să analizez mai mult? Am analizat suficient de clar, din toate punctele de vedere? Am pornit prea devreme? Trebuia să mai aștept până mă simțeam pregătit? Sunt oare vreodată pregătit cu adevărat? Să am curaj acum și găsesc soluții pe parcurs, dar să am curajul de a porni acum? ...


I-am încurajat pe ceilalți de prea multe ori, i-am susținut în momente dificile, i-am motivat, i-am făcut să se ridice și să încerce din nou.


Oare dacă eu îmi arăt slăbiciunea, sau vorbesc despre ea, înseamnă că mi-am distrus imaginea de câștigător care nu renunță niciodată, care învinge întotdeauna?


Trebuie să înfrunt singur toate aceste întrebări și provocări? 


SAU...




Pot face UN SALT DE ÎNCREDERE și să VORBESC DESPRE CE SIMT cu ECHIPA MEA?



ȘI AM FĂCUT ACEST LUCRU!




CUM M-AM SIMȚIT ÎN ACEL MOMENT? Incredibil!





Când simți că AI NEVOIE DE AJUTOR, când simți că ai ÎNCREDERE în echipa ta, când simți că ei SUNT ACOLO PENTRU TINE, când simți că ei TE ÎNȚELEG, când simt că ei vor ca TU SĂ REUȘEȘTI, 




NU EZITA!




DESCHIDE-TE!




VORBEȘTE!


ÎMPARTE ACEL MOMENT CU EI!


Iar sentimentul va fi absolut INCREDIBIL: 


Vei simți că:


Deși ești pe cale să naufragiezi în furtună, ai găsit o ANCORĂ MENTALĂ, care te stabilizează, și te face să rămâi ferm și curajos în vâltoarea valurilor;
AI VOIE SĂ GREȘEȘTI, ai voie să spui că îți este greu;
CINEVA ESTE ACOLO LÂNGĂ TINE să te PRINDĂ dacă ești pe punctul de a cădea;
CINEVA te IUBEȘTE & TE SUSȚINE NECONDIȚIONAT, pentru că TE VEDE CINE EȘTI;
CINEVA ARE ÎNCREDERE ÎN TINE, și este dispus să INVESTEASCĂ ÎN TINE RĂBDARE, PRIETENIE, SUPORT, ÎNCURAJARE & ZÂMBET;

CINEVA RÂDE CU TINE ȘI ÎȚI SPUNE: VA FI BINE! CONTINUĂM ÎMPREUNĂ



ACEASTA ESTE PUTEREA INCREDIBILĂ A ECHIPEI!


ȘI TUTUROR NE VINE RÂNDUL!

Photo by Perry Grone on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu