sâmbătă, 2 mai 2015

CREDINȚA, VIZUALIZAREA & CONVINGEREA CĂ ÎȚI VEI ÎNDEPLINI DORINȚA AL DOILEA PAS CĂTRE ÎMBOGĂȚIRE

Napoleon Hill’s Think & Grow Rich – SECRETUL SUCCESULUI: 
CREDINȚA/CONVINGEREA este chimistul șef al creierului uman. 

Atunci când CREDINȚA este combinată cu VIBRAȚIILE GÂNDULUI, mintea subconștientă preia instantaneu vibrațiile, le transformă în echivalentul lor spiritual și le transmite INTELIGENȚEI INFINITE, lui DUMNEZEU, cum este în cazul RUGĂCIUNII.

Emoțiile CREDINȚĂ, DRAGOSTE & SEX sunt cele mai PUTERNICE EMOȚII POZITIVE.

Când acestea sunt combinate, au efectul de a amplifica vibrațiile gândurilor astfel încât acestea ajung instantaneu în SUBCONȘTIENT, unde sunt transformate în echivalentul lor spiritual – singura formă care poate comunica și primi un răspuns de la Inteligența Infinită.

Credința și dragostea sunt psihice, legate de partea spirituală a omului. Sexul este pur biologic, legat de partea fiziologică. Amestecul acestora crează linia de comunicație directă între MINTEA FINITĂ a OMULUI și INFINITA INTELIGENȚĂ.

CUM SĂ ÎȚI DEZVOLȚI CREDINȚA & CONVINGEREA 

AUTOSUGESTIA transformă DORINȚA în echivalentul ei fizic sau monetar.

CREDINȚA este o stare mentală care poate fi indusă, creată prin REPETAREA CONSTANTĂ A INSTRUCȚIUNILOR DATE SUCONȘTIENTULUI, prin principiul AUTOSUGESTIEI.

Vă puteți CONVINGE SUBCONȘTIENTUL că voi CREDEȚI că VEȚI PRIMI acel lucru pe care îl CEREȚI; subconștientul vostru va acționa cu această convingere și vă va returna în schimb CREDINȚA, care va conduce la CREAREA de PLANURI, urmate de ACȚIUNE și în final de REALIZAREA DORINȚEI. 

CREDINȚA este o stare mentală care se dobândește și se dezvoltă VOLUNTAR, prin REPETIȚIE & PRACTICĂ PERMANENTĂ, astfel cum este descris procesul în acest al doilea principiu al succesului, enunțat de Napoleon Hill.

REPETAREA constantă de ORDINE date SUBCONȘTIENTULUI vostru este singura metodă cunoscută pentru a vă dezvolta credința. 

Orice IMPULS de GÂND care este în mod repetat indus în suconștient va avea drept consecință faptul că SUCONȘTIENTUL ÎL ACCEPTĂ, iar ulterior acțiunile generate de subconștient și transmise conștientului vor duce la obținerea scopului dorit.

TOATE GÂNDURILE cărora le-au fost ATAȘATE EMOȚII, combinate cu CREDINȚA se vor transforma de fiecare data, fără excepție, în echivalentul lor fizic.

EMOȚIILE, sau partea emoțională a gândurilor sunt factorii care conferă gândurilor FORȚĂ, VIATALITATE & ACȚIUNE. Emoțiile CREDINȚĂ, DRAGOSTE & SEX combinate cu impulsurile mentale vor atrage ATINGEREA ORICĂRUI SCOP.

ATENȚIE însă: SUBCONȘTIENTUL VA TRANSFORMA ÎN REALITATE orice impuls mental NEGATIV sau DISTRUCTIV cu aceeași ușurință cu care transformă în realitate un impuls mental POZITIV sau CONSTRUCTIV.

Este motivul pentru care atât de mulți oameni experimentează GHINIONUL sau NEȘANSA, SĂRĂCIA sau EȘECUL. Acești oameni se consideră sortiți NEFERICIRII și ÎNFRÂNGERII, pentru că ei consideră că aceste lucruri pur și simplu li se ÎNTÂMPLĂ, că nu au PUTERE auspra EVENIMENTELOR DIN VIAȚA LOR. 

ADEVĂRUL este că ei sunt, de fapt, CREATORII PROPRIEI NEFERICIRI, din cauza acestei credințe negative, pe care au impregnat-o subconștientului, și care se materializează tocmai pentru că ei cred că așa se va întâmpla.

CONTROLAȚI-VĂ GÂNDURILE & GÂNDIȚI POZITIV!

Intrați în posesia subconștientului vostru și dați-i ordine, păstrîndu-vă simultan starea mentală de CREDINȚĂ & CONVINGERE, și subconștientul le va aduce la îndeplinire, transformîndu-vă VIAȚA în una de FERICIRE, ÎMPLINIRE FINANCIARĂ & SPIRITUALĂ!



SUCCES!

Photo by Ben White on Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu